Serviciile noastre de curatatorie in Satu Mare

Pentru a oferii cea mai buna calitate folosim utilaje profesionale, automatizate, de ultimă generație, produse de liderul mondial în domeniu și solutii special concepute pentru spălarea în profunzime și igienizarea a textilelor, hainelor si covoarelor.
Scopul nostru este să depășim așteptările clienților noștri. Pentru asta ne asumăm responsabilitatea serviciilor oferite, investind în pregatirea de specialitate a angajaților noștri, în produsele, echipamentele și tehnologiile utilizate, selectând furnizori de top din domeniu, eficientizând procesul de spalare și serviciul de colectare-livrare la domiciliu gratuite.
Principalele noastre atuuri sunt: cel mai bun raport calitate / pret, colectare si livrare, timpul scurt de onorare a comenzii (24-48h), respectul si responsabilitatea fata de client.

Spalatorie industriala - Servicii business

Asceasta sectiune se adreseaza persoanelor juridice care detin unitati hoteliere, pensiuni, restaurante, firme catering, gradinite, saloane spa, unitati de productie si procesare, fabrici textile sau, pe scurt tuturor celor care au un volum de textile ce necesita spalare/curatare industriala. Ne-am axat acest tip de serviciu pe volume si capacitati mari ale utilajelor, pentru a putea oferi clientilor un pret cat mai accesibil per kg lenjerie spalata.

SMART CLEAN SATU MARE colaboreaza foarte bine cu importanti clienti din zona afacerilor, hoteluri, restaurante, centre de înfrumusetare, firme de design interior, gradinite, firme de constructii, colaborari ce au la baza promptitudinea si calitatea serviciilor.

Spalatorie & Curatatorie - Haine, Textile & Lenjerie

SPALATORIA ECOLOGICA SMART CLEAN OFERA SERVICII PROFESIONALE DE SPĂLARE A TEXTILELOR, HAINELOR SI COVOARELOR, LA CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE, LOCUITORILOR JUDETULUI SATU MARE.

Servicii de spalare lenjerie & prosoape

Serviciile noastre de spalatorie lenjerie acoperă o serie de servicii adecvate pentru utilizarea în întreprinderile de toate tipurile și dimensiunile. De la lenjeria de pat pentru un spital, hotel, pensiune pana la prosoape de mana de la o cafenea locala.

Oferim servicii de spalare ecologice

În procesul de spălare folosim doar detergenți ecologici certificați, fără derivate petrochimice, înălbitori chimici, parabeni, coloranți sintetici, parfumuri sau alte chimicale periculoase, care pot produce iritații ale pielii, alergie sau astm.

Spalatorie covoare si mochete

Suntem singura spalatorie de covoare si mochete dotata cu utilaje tehnologice, care desprafuiesc, limpezesc, samponeaza, spala cu 8 perii rotative si centrifugheaza covoarele inainte de uscarea propriu zisa.

Cupoane de oferta la serviciile noastre

Str. Arad, nr. 34, Satu Mare
Expira: 30/06/2020
-10RON
Calcat haine si textile
www.smartcleansm.ro
Str. Arad, nr. 34, Satu Mare
Expira: 30/06/2020
-20RON
Curatat haine si textile
www.smartcleansm.ro
Str. Arad, nr. 34, Satu Mare
Expira: 30/06/2020
-30RON
Spalat covoare si mochete
Prima comanda cu livrare

Formular de comanda

  Mesajul tau a fost trimis cu succes!

  Mai incearca odata, ceva nu a mers bine!

  * Toate comenzile plasate se vor ridica zilnic in intervalul orar 09:00-12:00. Va multumim pentru intelegere!

  Nume *

  Adresa *

  Numar de telefon *

  E-mail *

  Data ridicare comanda

  Data livrare comanda

  Specificatii client *